Marianne van de Water

marianne-van-de-water-acquisitie-spreker

Laatst realiseerde ik me: ik bel alweer 25 jaar. Eerst binnen het vastgoed, later bij een makelaar. Toen ik kinderen kreeg stopte ik een tijdje met werken. Maar op een dag werd ik benaderd door mijn oude werkgever: of ik weer eens wat voor hem kon bellen ‘want dat deed ik altijd zo pittig’. Kort daarna nam een IT-bedrijf contact op. Daar merkte ik dat ik met voldoende input voor iedereen kon bellen. Het definitieve besef kwam toen ik ontdekte dat ik bij dit bedrijf voor meer rendement zorgde dan andere professionele bellers. Vanaf dat moment wist ik wat mijn core business was.

Bellen met energie

Niet alleen kreeg ik van bellen energie, ik bleek er ook talent voor te hebben. Daarom startte ik in 2006 met Quorum Preliminary Sales: mijn bedrijf om leads te bellen. Gedurende de afgelopen jaren ontwikkelde en verfijnde ik de PEGA-methode: passie, enthousiasme, gedrevenheid en aanhoudendheid. De basis voor succesvol bellen. Daarnaast staat respect, oprechte aandacht en service hoog bij mij in het vaandel.

Passion for Powertalk

Dat bellen doe ik nog steeds, met nog net zoveel enthousiasme als aan het begin. Langzamerhand ben ik daarnaast steeds meer masterclasses en workshops gaan geven en ik word ook regelmatig gevraagd als spreker. Het is fantastisch om mijn expertise te delen. Ook over succesvol bellen schrijven maakt een steeds groter onderdeel uit van mijn werk.

In al die rollen voel ik me als een vis in het water. Het heeft mijn werk nog interessanter en leuker gemaakt. Iedere dag geniet ik van alles wat ik doe en van alle mensen die ik daarbij ontmoet.

Mijn speciale interesse heeft de zorg. Net als iedereen heb ook ik daar in mijn privéleven mee te maken. Wat me treft is de enorme gedrevenheid en de liefde van mensen die in deze branche werken. Als het gaat om klantcontact heb ik hier de meest indrukwekkende ervaringen opgedaan. Daar schrijf ik graag over. Lees hier mijn blogs.

Verder zet ik me in voor verantwoord rijden op oudere leeftijd. Bekijk de tv-uitzending waarin ik me daarover uitlaat.

Meer weten?

Ik vertel altijd graag meer over acquisitie of ‘koud bellen’.  Neem daarvoor contact met mij op.